POLITIK

Silkeborg Kommune

I de sidste to byrådsperioder fra 2113, mens jeg har deltaget, har vi oplevet vækst og fremgang i Silkeborg Kommune.


Det arbejde vil jeg gerne fortsætte - ud fra et ønske om handling med omtanke.

Det går rigtigt godt i Silkeborg Kommune.

 

Vi gør det attraktivt at bo her, og ressourcestærke borgere flytter hertil. Kommunen vokser, vi skaber jobs, og med fremgangen tilbyder vi bedre vilkår for vores børn og ældre og en god velfærd generelt.

 

På den gode måde udnytter vi de muligheder, vores fantastiske natur giver. Vi beskytter og benytter vores natur.

 

Vi skaber ikke blot et unikt idræts- og kulturliv i vores enestående natur. Med en strategisk satsning drager vi simpelthen fordel af vores naturskabte særkende med turisme, erhvervsliv, arkitektur og byudvikling, som understøtter det.

 

De sidste to byrådsperioder har jeg i Byrådet arbejdet for handling med omtanke. Det at udvikle og at gøre det på en måde, så det styrker helheden. Det arbejde vil jeg rigtigt gerne fortsætte.

 

En kommune er en kompleks organisation. Det kræver både erfaring, vision og forståelse for økonomi at udvikle den.

 

De otte års erfaring med byrådsarbejdet betyder noget og når jeg tager afset i min erhvervs- og ledelseserfaring, de mange år med frivilligt foreningsarbejde og kærligheden til min by, så flytter det tingene den rette vej.

 

Jeg er lokalpatriot. Silkeborg er min by, og jeg er stærkt optaget af vores trivsel, den grønne profil, outdoor-temaet, arkitekturen og hvordan de store byggerier kan bidrage positivt til at udvikle Silkeborg i den retning, vi ønsker. Jeg skønner simpelthen på Silkeborg.

 

Miljø og klima har brug for en hjælpende hånd – også fra Silkeborg Kommune. Hvis ikke Danmarks Outdoor Hovedstad skulle være med i front, hvem skulle så?

 

Selvfølgelig finder vi plads til endnu et par solceller og de ganske få vindmøller, der mangler for at kommunen helt kan forsynes af grøn strøm.

 

I bilernes by skal vi have mere fart i overgangen til elbiler, så jeg skubber naturligvis også på for udrulning af de nødvendige lade-muligheder, så vi reelt og bekvemt kan vælge elbilerne til.

 

Hvis du på den gode måde ønsker en fortsat udvikling af vores kommunen, med en sund økonomi, råd til den velfærd vi ønsker og kan være bekendt, så lad mig være din stemme i Byrådet.


Du kan læse meget på denne hjemmeside eller duer er velkommen til at kontakte mig.


Venlig hilsenPeter Nyegaard Jensen